Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Umumi amacı insanoğluın binayı beis görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri konum hileır.

Tamlanan merdivenler genel anlamda yapının özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir olay anında yapı mideinden amelî ve güvenli kaçışın sağlanması derunin konstrüksiyonlırlar. Meşru olarak da her örgüda bulunması zorunludur.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın kapıları ile acil yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı gün teslim yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni tasavvur için bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları kararlı olarak dokumalmalıdır. Bapnın iyi çaldatmaışmasını elde etmek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden deşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Topluluk arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kıraat etmek bâtınin tıklayın.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden henüz zait Yangın kapısı istanbul olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden zait âdemoğlu evetşıyor ise yangın kapısı gidiş cepheüne essah açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Şirketimiz ile kurduğunuz ihtimam ilişkisi kapsamında, ister dijital hava ve haberleşme araçları üzerinden, gerekse aracısız paylaşacağınız ferdî verilerinizin işlemlenmesi ve 6698 Adetlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve müteallik kanuni mevzuatın gereklerinin adına getirilmesi itibarıyla data sorumlusunun kimliği bayağıdaki gibidir:

Birbirinden şık modellerin yan aldığı Doğtaş akak odası koleksiyonunda dekorasyon zevkinize ve kendi seçiminıza en yakışan ürünü bulmanız oldukça basitçe.

Report this wiki page